eTwinning

Proje Çalışmalarımızın Padleti

Veysel ÇİFTÇİ ve Ekibi tarafından yapılan bütün çalışmaların sergilendiği padletimiz ekte sunulmuştur.

Haz

My Wealth is a Healthy Breath adlı eTwinning Projemizin e-Raporu Hazırlanmıştır.

Haz

My Wealth is a Healthy Breath adlı eTwinning projemizin sonunda tüm ortaklarımızın katkılarıyla ortaya çıkan ürünümüz: Sağlık için vücudumuzu tanıyalım

Haz

Projemizin Nisan Ayı Değerlendirmesi, Ortaya Çıkan Ürünler ve Ortak Ürün Yapmaya Dair Çalışmalar Hakkında Bilgilendirme

Haz

'My Wealth is a Healthy Breath' adlı projemizin Mart ayı değerlendirmesi ile Nisan ayı planlaması yapıldı. Yapılan planlama çerçevesinde ortaya planlamaya uygun ürünler kondu. Ayrıca farkındalık etkinliği kapsamında 14 Mart Tıp Bayramı'na yönelik afiş çalışması yapıldı.

Nis

'My Wealth is a Healthy Breath' projemizin mart ayındaki ilk web 2.0 araç tanıtımı webinar konusu karikatür araçlarını tanımaydı. Pixton, Storyboard That, Write Comics web 2.0 araçlarını kullanarak karikatür yapmayı öğrendik. Webinarı hazırlayan Ayşe Nur GÜLBAŞ öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ock

"My Wealth is a Healthy Breath" projesi çerçevesinde proje ortakları arasında ekipler oluşturuldu. Görev tanımları yapılarak ekipler arasında paylaşıldı.

Ock

Okulumuzda yürütülen "My Wealth is a Healthy Breath" adlı  eTwinning projesinin tanıtım webinarı 12.01.2021 tarihinde düzenlendi. Webinara Okul Müdürümüz  Sayın Ozan AKYILDIZ ile birlikte 46 öğretmenimiz katılmıştır.

Ock

Okulumuz Türkçe Öğretmenlerinden Veysel ÇİFTÇİ tarafından proje yürütücülerine 27.12.2020 tarihinde  "Web 2.0 Araçlarından Canva'yı Tanıyorum" adlı webinar verildi.

Ock

Projenin dört aylık süreci proje ortaklarıyla birlikte planlandı.

Ock

Proje ortaklarımız ile birlikte porje tanıtım filmimiz hazırlandı ve youtube analımızda yayınlandı. Filmde projenin problem, kapsam ve hedefleri ele alındı. Proje filmi haberimizin devamındadır.

Ock

Proje ortaklarımızın işbirlikçi çalışmasıyla hazırlanan sunumu paylaşıyoruz.

Ock

3 Ocak 2021 Pazar günü "My Wealth is a Healthy Breath" projemizin tanışma webinarı düzenlendi. İstanbul, Kocaeli, Gaziantep, Kahramanmaraş,  Bursa ve Trabzon'dan katılan öğretmenlerimiz kendilerini tanıttılar. Projeye dair fikirlerini sundular. Proje çalışmalarında birbirlerine başarılar dileyerek toplantıyı sonlandırdılar.