İSTANBUL / ATAŞEHİR - Şehit Cengiz Hasbal Ortaokulu

May

Okulumuz özel eğitim öğrencilerimizin yaptığı çalışmalar

May

"Ben de Varım" projesi kapsamında özel eğitim sınıfı öğrencilerimiz ortaokul öğrencilerimizle birlikte çalışmalar yaptı.

Özel Eğitim Öğrencilerimizin Down Sendromu Farkındalık Günü Etkinlikleri

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda düzenlenen tören ve etkinliklerle kutlandı. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda Kızılay tarafından afet eğitimi verildi.

Nis

7 Nisan Kişisel Verileri Koruma Günü Kapsamında okulumuzda öğrencilerimize yönelik bilgilendirme semineri ve sınıflarımızda eş zamanlı olarak kişisel verilerimizlin güvenliği ile ilgili video izleme etkinliği yapılmıştır.

Mrt

Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Rehber Öğretmeni Gizek Koç üst öğrenim kurumlarının tanıtılması aracıyla LGS öğrencilerimiz ile Kadıköy Melahat Akkutlu Anadolu Lisesine gezi düzenledi.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Programı düzenlenmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Yeşilay haftası münasebetiyle 4 Mart 2024 Pazartesi günü saat 10.30'da eş zamanlı olarak okulumuzda öğrencilerimize Yeşilay Haftası Konulu video izletilmiştir

Mrt

İlçemizde yapılan Geleneksel Çocuk Oyunları Turnuvasında okulumuz öğrencileri Yıldız erkekler ilçe 1., Küçük erkekler ilçe 2. ve  Yıldız kızlar ilçe 2. olmuştur. Emeği geçen Beden Eğitimi öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.