Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda düzenlenen tören ve etkinliklerle kutlandı. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda Kızılay tarafından afet eğitimi verildi.

Nis

7 Nisan Kişisel Verileri Koruma Günü Kapsamında okulumuzda öğrencilerimize yönelik bilgilendirme semineri ve sınıflarımızda eş zamanlı olarak kişisel verilerimizlin güvenliği ile ilgili video izleme etkinliği yapılmıştır.

Mrt

Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Rehber Öğretmeni Gizek Koç üst öğrenim kurumlarının tanıtılması aracıyla LGS öğrencilerimiz ile Kadıköy Melahat Akkutlu Anadolu Lisesine gezi düzenledi.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Programı düzenlenmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Yeşilay haftası münasebetiyle 4 Mart 2024 Pazartesi günü saat 10.30'da eş zamanlı olarak okulumuzda öğrencilerimize Yeşilay Haftası Konulu video izletilmiştir

Mrt

İlçemizde yapılan Geleneksel Çocuk Oyunları Turnuvasında okulumuz öğrencileri Yıldız erkekler ilçe 1., Küçük erkekler ilçe 2. ve  Yıldız kızlar ilçe 2. olmuştur. Emeği geçen Beden Eğitimi öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

2023-2024 Eğitim öğretim yılında İstanbul'da uygulanacak olan Ortak Sınav konu dağılımlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Ock

Ataşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünün '' Okullarda Gıda Güvenilirliği - Gıda Kayıpları ve İsrafı" konulu sunumu gerçekleştirilmiştir. Sunumda emeği geçen ilçe tarım ve orman müdürlüğü personeline teşekkür ederiz.

Şbt

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, Çankaya’da yakın çalışma arkadaşlarına "Efendiler, yarın Cumhuriyeti ilan ediyoruz" dedi. 29 Ekim Cumhuriyetin ilanı kabul edildi. "Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir" sözü yeni yönetimin meşalesi oldu. Türkiye'de "Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir" kuralını devlet yönetimine yerleştiren ve demokrasiyi taçlandıran cumhuriyetin ilanının üzerinden 100 yıl geçti. Cumhuriyetimizin 100. yılı kurumumuzda da büyük çoşku ve mutlulukla kutlandı.